Skip to main content

Supervisie voor psychotherapeuten

In SUPERVISIE kijken we in de spiegel hoe onze eigenheden als therapeut getriggerd worden tijdens therapiesessies en hoe deze het therapeutische proces kunnen beïnvloeden. Deze “act of self care” is de basis zelfzorg die ik elke therapeut dient te integreren voor zichzelf. Zit je als therapeutische professioneel vast in casuïstiek? Ben je op zoek naar specifieke hulpverlening of wil je je therapeutisch vermogen vergroten? Samen gaan we vakinhoudelijk aan de slag. Supervisie is zowel mogelijk voor startende therapeuten als voor collega’s die al langer bezig zijn.

Elk supervisie traject is er eentje op maat waar jouw vraag centraal staat. We stemmen de ondersteuning volledig af op jouw behoeften en beschikbaarheid.

Live of via videocall, ad hoc of in traject.

Individueel

Voor psychotherapeuten en hulpverleners met tonnen ervaring, net begonnen of nog in opleiding die vastlopen in casuïstiek, eigen persoonlijke stukken of samenwerking.
We bekijken samen hoe we je therapeutische vaardigheden kunnen verruimen en verdiepen.

Als team

Voor hulpverlenende en therapeutisch werkende teams die vastlopen in bepaalde casussen gaan we in groep (team) aan de slag en bekijken we hoe we opnieuw beweging kunnen krijgen in de casus en het therapeutische proces.

Op maat

We stemmen de ondersteuning volledig af op jouw behoeften en beschikbaarheid. Live of via videocall, ad hoc of in traject. Aan jou de keuze.